Cordon bleu din vinete cu bacon

Printeaza

Cordon bleu din vinete cu bacon din: vinete, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  •  1 vânătă medie
  • 100-150 g caşcaval mai tare
  • 100 g bacon
  • 2 ouă
  •  făină
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spală vânata şi tai-o în felii subţiri, în număr cu soţ. Sărează feliile de vânătă şi lasă-le 10-15 minute la scurs, presează-le apoi uşor, pentru a scurge apa.

Pe fiecare felie de vânătă pune o felie de caşcaval şi una de bacon, acoperă cu o altă felie de vânătă. Fixează totul cu o scobitoare, presând puţin.

Dă fiecare pacheţel prin făină, ou şi pesmet, apoi prăjeşte-le în ulei încins. Serveşte paneurile ca atare sau lângă o salată de sezon.

Cordon bleu din vinete cu bacon

Cordon_bleu_din_viente_cu_bacon

Pofta buna!

 

 

 

Mancare de Urzici cu Usturoi – Simplu si Sanatos

Mancare de Urzici cu Usturoi – Simplu si Sanatos din: urzici, usturoi, ulei, sare, piper, zeama de lamaie. În inima tradițiilor culinare, urzicile cu usturoi se regăsesc ca o emblemă a primăverii, oferind o combinație perfectă de gust și beneficii nutritive. Această rețetă de urzici cu usturoi nu numai că îmbogățește masa cu o culoare […]

Cataplasme cu Hrișcă: Soluția Naturală pentru Ameliorarea Durerilor Articulare

Cataplasme cu Hrișcă: Soluția Naturală pentru Ameliorarea Durerilor Articulare din: hrisca, apa. În lumea remediilor naturale, hrișca ocupă un loc special datorită proprietăților sale antiinflamatorii recunoscute. Această pseudocereală, bogată în nutrienți și antioxidanți, devine un aliat de încredere în combaterea durerilor articulare prin utilizarea sub formă de cataplasme. Vă prezentăm o metodă simplă și eficientă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.