Cordon bleu prajit in pesmet din: piept de pui, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, ulei. Cordon bleu este un preparat culinar originar din Franța, care a devenit popular în întreaga lume. Acesta constă într-un fel de mâncare format dintr-o felie de carne, de obicei pui sau vită, umplută cu brânză și șuncă, apoi trecută prin […]
Cordon bleu din vinete cu salata
PrinteazaCordon bleu din vinete cu salata din: vanata, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 vanata medie
- 100-150 g cascaval mai tare
- 100 g bacon
- 2 oua
- faina
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli vânătă şi o tai felii subţiri, în număr cu soţ. Presari cu sare feliile de vânătă şi le laşi 10-15 minute la scurs, după care le presezi uşor pentru a elimina apa.
Pe fiecare fe¬lie de vânătă pui o felie de caşcaval şi una de bacon, acoperind cu altă felie de vânătă.
Fixezi totul cu o scobitoare, presând puţin.
Dai fiecare pachetele prin faina, ou si pesmet si apoi il prajesti in ulei incins.
Servesti vinetele cu o salata de sezon sau simpla.
Cordon bleu din vinete cu salata
Pofta buna!
Cordon bleu cu carne de vitel din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, sare, piper. Cordon bleu este o denumire care se referă în general la o distincție sau o onorificență deosebită, dar în lumea culinară, cordon bleu se referă la felul de mâncare menționat mai sus. Se spune că acest preparat a fost inventat în Franța, […]
Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]