Cordon bleu din vinete cu salata

Printeaza

Cordon bleu din vinete cu salata din: vanata, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 vanata medie
  • 100-150 g cascaval mai tare
  • 100 g bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli vânătă şi o tai felii subţiri, în număr cu soţ. Presari cu sare feliile de vânătă şi le laşi 10-15 minute la scurs, după care le presezi uşor pentru a elimina apa.

Pe fiecare fe¬lie de vânătă pui o felie de caşcaval şi una de bacon, acoperind cu altă felie de vânătă.

Fixezi totul cu o scobitoare, presând puţin.

Dai fiecare pachetele prin faina, ou si pesmet si apoi il prajesti in ulei incins.

Servesti vinetele cu o salata de sezon sau simpla.

 

Cordon bleu din vinete cu salata

Cordon_bleu_din_vinete_cu_salata

Pofta buna!

 

 

 

 

Cordon bleu prajit in pesmet

Cordon bleu prajit in pesmet din:  piept de pui, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, ulei. Cordon bleu este un preparat culinar originar din Franța, care a devenit popular în întreaga lume. Acesta constă într-un fel de mâncare format dintr-o felie de carne, de obicei pui sau vită, umplută cu brânză și șuncă, apoi trecută prin […]

Cordon bleu cu carne de vitel 

Cordon bleu cu carne de vitel din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, sare, piper. Cordon bleu este o denumire care se referă în general la o distincție sau o onorificență deosebită, dar în lumea culinară, cordon bleu se referă la felul de mâncare menționat mai sus. Se spune că acest preparat a fost inventat în Franța, […]

Cordon bleu traditional

Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.