Cordon bleu din piept de pui din: piept de pui, branza, sunca, unt, supa de pui, lapte, patrunjel. Cordon bleu este un preparat culinar originar din Franța, care a devenit popular în întreaga lume. Acesta constă într-un fel de mâncare format dintr-o felie de carne, de obicei pui sau vită, umplută cu brânză și șuncă, […]
Cordon bleu cu peste
PrinteazaCordon bleu cu peste din: hasmatuchi, ceapa, unt, somon, suc de lamaie, faina, calcan, oua, pesmet, ulei, sare, piper.
- 1/2 legătură hasmaţuchi
- 2 cepe
- 2 linguri unt
- 100 g somon afumat
- sare
- piper
- sucul de la 1/2 lămâie
- 2 calcani
- 4 linguri făină
- 2 ouă
- 4 linguri pesmet
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Se spală hasmaţuchi şi se toacă. Ceapa se căleşte într-o lingură de unt.
Se taie mărunt somonul şi se amestecă împreună cu hasmaţuchi şi ceapă. Se potriveşte la gust cu sare, piper şi 1 lingură suc de lămâie.
Se spală calcanii, se şterg, se sărează şi se piperează pe dinăuntru şi pe dinafară. Se stropesc cu suc de lămâie. Se umplu cu amestecul de somon şi se fixează cu scobitori.
Calcanii se umplu şi se sărează, se piperează, se dau prin făină, prin ou bătut şi apoi prin pesmet. Se prăjesc la foc mijlociu 5 minute pe fiecare parte.
Se taie jumătăţi şi se servesc.
Cordon bleu cu peste
Pofta buna!
poate iti place si:
Cordon bleu traditional
Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]
Cordon bleu in pesmet
Cordon bleu in pesmet din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt. Ingrediente: 4 felii carne de curcan 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare si piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o […]
Pofta buna!