Stafidele sunt bogate în fibre, vitamine și minerale. Sunt, de asemenea, o sursă bună de energie datorită conținutului ridicat de zaharuri naturale. Pot fi consumate ca atare, adăugate în cereale, folosite în copturi sau chiar în preparate culinare. Istoria stafidelor Stafidele au o istorie […]
Cordon bleu cu piept de curcan
PrinteazaCordon bleu cu piept de curcan din: piept de curcan, şuncă, brânză topită, oua, vin alb, pesmet, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 felii piept de curcan
- 2 felii şuncă
- 4 felii brânză topită
- un ou
- 50 ml vin alb
- pesmet
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
bate oul cu sare şi piper, apoi fiecare felie de carne spălată şi ştearsă de apă în prealabil se trece prin ou, pe ambele părţi şi pesmet, doar pe o parte.
Fiecare felie de şuncă se taie în două şi se pune la extremităţile fiecărei felii de carne, pe partea care nu este atinsă de pesmet. La mijloc se pune brânza şi apoi se lasă la rece pentru aproximativ 30 de minute.
împăturesc apoi feliile de carne şi se prăjesc în ulei fierbinte. După ce s-au prăjit, se toarnă vinul în tigaie şi se lasă să se evapore.
Cordon bleu cu piept de curcan
Pofta buna!
Stroganoff de Vită – Rețetă clasică și delicioasă
din: carne de vita, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, ulei de masline, faina, smantana, sos de rosii, mustar, sare, piper. Stroganoff de Vită este un preparat clasic rusesc, bogat și cremos. Acesta este modul de preparare: Ingrediente: 500g de carne de vită, tăiată în fâșii subțiri 1 ceapă […]