Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]
Cordon bleu prajit in pesmet
PrinteazaCordon bleu prajit in pesmet din: piept de pui, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, ulei.
Cordon bleu este un preparat culinar originar din Franța, care a devenit popular în întreaga lume. Acesta constă într-un fel de mâncare format dintr-o felie de carne, de obicei pui sau vită, umplută cu brânză și șuncă, apoi trecută prin pesmet și prăjită.
- 8 felii şuncă
- 4 fileuri piept de pui
- 4 felii caşcaval
- 2 ouă
- 4 linguri făină
- 4 linguri pesmet
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Fiecare bucată de carne se bate cu ciocanul special de şniţele.
Se aşază pe fiecare felie de carne câte două felii de şuncă şi una de caşcaval. Se pliază, se prinde bucata de carne cu scobitori.
Se trec bucăţile prin făină, ouă şi pesmet şi se prăjesc în ulei.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cordon bleu in pesmet
Cordon bleu in pesmet din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt. Ingrediente: 4 felii carne de curcan 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare si piper Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o […]
Pofta buna!