Cordon bleu si salata de cruditati
PrinteazaCordon bleu si salata de cruditati din: piept de pui, sunca, emmentaler, faina, pesmet, oua, salata verde, rosii cherry, suc de lamaie,, miere, ulei de masline.
- 4 fileuri de piept de pui
- 4 felii şuncă
- 4 felii emmentaler
- 7 linguri făină
- 150 g pesmet
- 2 ouă
Ingrediente salată:
- 400 g salată verde
- 200 g roşii cherry
- 2 linguri suc de lămâie
- 1 lingură miere
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Se sareaza si se piperează pieptul de pui; se aşază pe fiecare bucată câte o felie de şuncă şi una de caşcaval; se rulează şi se fixează cu scobitori. Se tăvălesc bucăţile de carne mai întâi prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet.
Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc bucăţile de carne la foc slab, cca 8 minute pe fiecare parte.
Se curăţă frunzele de salată, se rup bucăţi. Se taie jumătăţi roşiile cherry; se aşază toate ingredientele pentru dressing într-un borcan filetat şi se scutură până se amestecă. Acest dressing se amestecă împreună cu salata şi se servesc alături de cordon bleu.
Cordon bleu si salata de cruditati
Pofta buna!