Vitel Cordon Bleu din: carne de vitel, sunca de praga, branza emmental, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 4 felii de șuncă de Praga 4 felii de brânză Emmental sau Gruyère 2 ouă 1 cană pesmet 1/2 cană de făină Sare și […]
Cordon bleu cu sunca presata
PrinteazaCordon bleu cu sunca presata din: muschi de porc, sunca presata, cascaval, oua, ulei, faina, pesmet, gris, sare, piper.
- 500 g muşchi de porc
- 150 g felii de şuncă presată
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- 200 ml ulei
- 3 linguri de făină
- 3 linguri de pesmet
- 1 linguriţă de gris
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie carnea în bucăţi groase. Bate-le pe ambele părţi, iar cu vârful unui cuţit crestează buzunare în care introduci felii de şuncă şi caşcaval.
Ordinea trebuie să fie: un strat de carne, o felie de şuncă, o felie de caşcaval, o felie de şuncă, iar deasupra carne.
Bate ouăle cu sare şi piper. Amestecă într-o farfurie făina, pesmetul şi grişul. Dă şniţelele prin acest amestec, apoi prin oul bătut şi iar prin amestecul de pesmet.
Rumeneşte-le în ulei încins, 7-8 minute pe fiecare parte. Preparatul este gata.
Cordon bleu cu sunca presata
Pofta buna!
poate iti place si:
Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă
Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă din: piept de pui, sunca, branza, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă rețeta clasică de Cordon Bleu, cu instrucțiuni pas cu pas și istoricul acestui fel de mâncare. Perfect pentru cunoscătorii culinari! Cordon Bleu, un deliciu culinar cu origini controversate între Elveția și Franța, reprezintă esența bucătăriei rafinate. Această […]
Pofta buna!