Bucătarii au secretele lor personale in prepararea acestui fel de mâncare foarte apreciat. O variantă uşor de preparat şi totodată plină de arome de vă va lăsa gura apă: Poate te intereseaza si: Cordon bleu cu piept de curcan Cordon bleu din vinete cu bacon Cordon bleu cu garnitura de cartofi noi Ingredinete pentru […]
Cordon bleu traditional
PrinteazaCordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper.
- 4 felii carne de viţel sau curcan
- 4 felii caşcaval sau brânză topită
- 4 felii şuncă
- făină
- pesmet
- un ou
- unt pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper.
Pe fiecare bucată de carne se aşază o felie de şuncă, apoi caşcavalul.
Se pliază în două, ca un portofel, se prinde cu scobitoare.
Se trece fiecare porţie prin făină, ou şi pesmet şi se rumeneşte îm unt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cordon bleu din vinete si cascaval
O reteta de cordon bleu din vinete, cascaval, jambon, oua, piper si ulei. Ingrediente: 2 vinete (400 g) 200 g caşcaval 12 felii jambon fiert 2 ouă piper ulei pentru prăjit Mod de preparare: Tai codiţele vinetelor, le speli şi le tai în 24 de felii subţiri şi rotunde. Caşcavalul îi tai […]
Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler
O reteta delicioasa de Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler din: cartofi, rosii, ulei, sare, piper, ceapa verde, muschi de porc, emmentaler, sunca de praga, oua, smantana, faina si pesmet. Ingrediente: 600 g cartofi fierţi în coajă (din ziua precedentă) • 2 cepe roşii 4 linguri ulei sare piper 4 cepe verzi 4 felii […]
Pofta buna!