Cornete cu branza de vaci si somon afumat

Printeaza

Cornete cu branza de vaci si somon afumat din: foi de lasagna, branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, somon, sare, piper.

Ingrediente:Cornete_cu_branza_de_vaci_si_somon_afumat

  • 5-6 foi de lasagna
  • 300 g brânză de vaci
  • 3 linguri de smântână
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 10 felii de somon afumat
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Fierbe foile de lasagna în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, scurge-le şi aşază-le una lângă alta pe o planşetă.

Amestecă brânza de vaci cu smântâna şi adaugă zeama de lămâie. Condimentează cu sare şi piper după gust.

Unge foile de lasagna cu pasta de brânză, taie-le pe jumătate şi pune pe fiecare pătrat o felie de somon.

Rulează sub formă de cornet (poţi fixa cu scobitori) şi decorează cu cimbru proaspăt sau frunze de mentă.

Serveşte cornetele cu un pahar de vin alb sau bere.

Cornete cu branza de vaci si somon afumat

Cornete_cu_branza_de_vaci_si_somon_afumat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.