Cornete cu branza de vaci si somon afumat
PrinteazaCornete cu branza de vaci si somon afumat din: foi de lasagna, branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, somon, sare, piper.
- 5-6 foi de lasagna
- 300 g brânză de vaci
- 3 linguri de smântână
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 10 felii de somon afumat
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Fierbe foile de lasagna în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, scurge-le şi aşază-le una lângă alta pe o planşetă.
Amestecă brânza de vaci cu smântâna şi adaugă zeama de lămâie. Condimentează cu sare şi piper după gust.
Unge foile de lasagna cu pasta de brânză, taie-le pe jumătate şi pune pe fiecare pătrat o felie de somon.
Rulează sub formă de cornet (poţi fixa cu scobitori) şi decorează cu cimbru proaspăt sau frunze de mentă.
Serveşte cornetele cu un pahar de vin alb sau bere.
Cornete cu branza de vaci si somon afumat
Pofta buna!