Cornete cu inghetata de ciocolata

Printeaza

Cornete cu inghetata de ciocolata din: albusuri, zahar, frisca, ciocolata, lapte, esenta de rom, cornete din napolitana.

Ingrediente:Cornete_cu_inghetata_de_ciocolata

  • 4 albusuri
  • 150 g zahar
  • 250 ml frisca
  • 100 g ciocolata
  • 10 ml lapte
  • esenta de rom
  • cornete din napolitana

 

Mod de preparare:

Batem albuşurile spumă. Adăugăm zahărul şi esenţă de rom şi continuăm să batem până se întăreşte. Păstrăm la rece. Topim ciocolata pe baie de abur şi o amestecăm cu 2 linguri de lapte. Lăsăm să se răcească puţin.

Amestecăm spuma de albuşuri cu frişca şi ciocolata topită. Turnăm compoziţia într-o tavă şi băgăm în congelator (tinem trei ore la rece). După ce s-a îngheţat, luăm cupe din îngheţată şi umplem cornetele.

Cornete cu inghetata de ciocolata

Cornete_cu_inghetata_de_ciocolata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa-mi prepari si mie niste cornete de inghetata 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.