Cornete de parizer umplute

Printeaza

Cornete de parizer umplute

Ingrediente:Cornete de parizer umplute

  • 6 felii parizer tăiat subţire
  • 12 măsline
  • 2 cartofi fierţi
  • 2–3 linguri maioneză
  • piper
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Feliile de parizer se curăţă de coajăşi se răsucesc în formă de cornet.

Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca să nu se desfacă, iar în cele două capete ale scobitorii se înfige câte  o măslină (la fiecare scobitoare două măsline).

Cornetele se umplu cu cartofii fierţi şi tăiaţi cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea şi piperul.

Se aşterne pe un platou rotund un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii şi peste el se aşază cornetele umplute, rînduite frumos, cu vîrfurile în centrul farfuriei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.