Cornulete cu aluat fraged

Printeaza

Cornulete cu aluat fraged din: margarina, praf de copt, apa, lamaie, sare, faina, zahar pudra.

 

Ingrediente:Cornulete cu aluat fraged

  • 1 pachet de margarină
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de apă
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • făină
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Se amestecă margarina, apa, praful de copt stins cu zeamă de lămâie, un praf de sare şi se adaugă treptat făina până se obţine un aluat tare.

Se întinde o foaie se taie pătrate pe care se aşază rahat, bucăţi de nucă sau gem, se rulează în formă de comuleţe şi se dau la cuptor.

Cât sunt calde se dau prin zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cornulete cu branza feta

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat:  300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică   Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]

 

Cornulete cu nuci si gem

Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci   Mod de preparare: Pentru aluat, se […]

 

Cornulete sarate cu crema de branza

Cornulete sarate cu crema de branza

Cornulete sarate cu crema de branza din: faina, drojdie, ulei, lapte, zahar, oua, sare, sunca, crema de branza. Ingrediente: 800 g făină 30 g drojdie proaspătă 300 ml lapte 3 linguri ulei 1 praf sare 1 linguriţă zahăr 4 ouă 300 g şuncă 2 cutii cremă de brânză   Mod de preparare: Dizolvi drojdia în laptele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.