Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]
Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci Mod de preparare: Pentru aluat, se […]
Cornulete sarate cu crema de branza din: faina, drojdie, ulei, lapte, zahar, oua, sare, sunca, crema de branza. Ingrediente: 800 g făină 30 g drojdie proaspătă 300 ml lapte 3 linguri ulei 1 praf sare 1 linguriţă zahăr 4 ouă 300 g şuncă 2 cutii cremă de brânză Mod de preparare: Dizolvi drojdia în laptele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.