Frecăm margarina spumă, adăugăm untura, pe care o încorporăm uşor, punem un praf de sare şi adăugăm borşul, amestecând în compoziţie tară întrerupere.
Peste crema obţinută adăugăm 1 lingură de zahăr şi faina cernută proaspăt.
Frământăm un aluat consistent, pe care-l lăsăm la rece 120 minute. Impărţim în mai multe părţi egale, lucrăm la rece comuleţe, pe care le umplem cu rahat.
Aşezăm pe o tavă, pe care o introducem în cuptorul fierbinte şi le coacem la foc potrivit.
Cornuleţele le coacem mai puţin de 30 minute, le scoatem şi le pudrăm cu zahăr farin, lăsăm să se răcească, apoi le servim.
Cornulete fragede cu untura din: untura, faina, lamaie, praf de copt, otet, sare, gem, nuca, zahar. Ingrediente: 200 g untură 500 g făină 1 lămâie 2 pliculeţe praf de copt 10 linguri apă 2 linguri oţet 1 praf sare 1 borcan cu gem de prune 200 g nucă măcinată zahăr pudră cu aromă de vanilie […]
Cornuleţe fragede cu untură si smantană din: untura, smantana, faina, praf de copt, lamaie, sare, nuca. Poate te intereseaza si: Cornuleţe fragede Cornulete fragede cu bors Cornulete cu rahat, nuca si coaja de lamaie Cornulete cu nuci si smantana Cornulete delicioase de post Ingrediente: 400 g untură 400 g smântână 1 kg făină albă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.