Cornulete cu branza
PrinteazaO reteta delicioasa de cornulete cu branza, ciuperci, unt, oregano, piper, suc de rosii, seminte de dovleac.
Ingrediente:
- 800 g aluat de patiserie
- frunze de salată
- 400 g telemea
- 4 ciuperci champignon
- 1 lingură unt
- oregano
- piper
- 2 linguri suc de roşii
- seminţe de dovleac
Mod de preparare:
Se spală ciupercile, se rup codiţele, se taie felii şi se sotează în unt. Se întinde aluatul, se mai subţiază cu sucitorul şi se taie pătrate potrivit de mari.
Se pun pe fiecare pătrat două felii de ciuperci, salată ruptă bucăţi, cubuleţe e telemea şi se presară oregano şi piper.
Se suprapun două colţuri (ca în imagine), se lipesc bine şi se aşază aperitivele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se ung cu puţin suc de roşii, se presară cu seminţe de dovleac şi se coc, la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, până devin aurii.
Cornulete cu branza
Pofta buna!