Cornulete crocante cu nuca

Printeaza

Cornulete crocante cu nuca din: margarina, nuci, praf de copt, lamaie, sare, faina, zahar pudra.

Ingrediente:

  • 1 pachet margarină
  • 1 cană de nuci măcinate
  • praf de copt
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • făină
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Se amestecă margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeamă de lămâie, un praf de sare şi se adaugă treptat făina până se obţine un alu­at tare.

Se întinde o foaie, se taie pătrate, se ru­lează comuleţe şi se coc într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină.

După ce le scoa­tem din cuptor, calde fiind, se tăvălesc prin za­hăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.