Cornulete cu branza feta

Printeaza

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa.

Ingrediente:Cornulete cu branza feta

Pentru aluat: 

  • 300 g făină
  • un ou
  • 150 g margarină
  • 4 linguri apă
  • un praf sare
  • o linguriţă zahăr

Pentru umplutură:

  • 250 g brânză feta
  • o ceapă mică

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă potrjvit de tare, care se întinde pe masa presărată cu puţină faina. Se taie aluatul cu un cuţit bine ascuţit în pătrate de .mărime potrivită.

Brânza se amestecă cu ceapa uscată trecută prin râzătoare şi binescursă şi boia. Se repartizează brânza pe aluat, se rulează şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.