Cornulete cu cocos

Printeaza

Cornulete cu cocos din: faina, margarina, zahar pudra, nuca cocos, galbenus, bicarbonat, apa minerala, coaja de lamaie.

Ingrediente:Cornulete cu cocos

  • 250 g faina
  • 200 g margarina
  • 70 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • 2 galbenusuri
  • bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • 1 lingura de apa minerala
  • coaja de lamaie, portocala, dupa gust

 

Mod de preparare:

Faci un aluat sfaramicios din toate ingredientele. Formezi rulouri din care iei cu mana si modelezi cornulete. Coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Presari cornuletele cu zahar pudra dupa ce s-au racit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.