Cornulete cu fistic
PrinteazaCornulete cu fistic din: aluat, branza de vaci, frisca, fistic, ou, zahar, unt, faina, lapte.
- 300 g aluat fraged din comerţ sau pregătit în casă
- 1 pachet brânză de vaci
- 100 g frişcă bătută
- 100 g fistic tocat mirunt
- 1 albuş
- zahăr pudră cu aromă de vanilie
Pentru aluat:
- 300 g făină
- 150 g unt
- 80 g zahăr pudră
- 1 gălbenuş
- câteva linguri de lapte
Mod de preparare:
Intinzi aluatul fraged şi îl tai în cercuri. Ungi pe margine cu albuş bătut, înfăşori apoi aluatul pe forme de metal şi le coci.
Când s-au răcit, îndepărtezi formele de metal şi umpli cornuleţele cu brânză de vaci, amestecată cu frişcă. Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră şi la capete presari fistic tocat mărunt.
Cornulete cu fistic
Pofta buna!