Cornulete cu vanilie

Printeaza

Se amesteca intr-un vas 250 g de faina cu 1 plic de praf de copt, 1 plic de zahar vanilinat, 3 galbenusuri, 200 g de unt moale sau margarina si 125 g de migdale decojite si tocate.

Compozitia se amesteca bine cu mixerul si apoi se framanta pana se obtine un aluat neted, din care se fac rulouri de aprox. 1,5 cm grosime.

Rulourile se taie in bucatele de aprox. 2 cm. Acestea se alungesc prin rulare pana la aprox. 5 cm, apoi se curbeaza direct in tava acoperita cu hartie de copt.

Se coc in cuptorul preincalzit timp de 10 minute, apoi imediat se trec printr-un amestec de 50 g zahar pudra cu 1 plic de zahar vanilinat.

Cornulete cu vanilie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.