Cornulete de post

Printeaza

Cornulete de post din: margarina, sifon, praf de copt, amoniu, coaja de lamaie, vanilie, faina.

Ingrediente:Cornulete de post

  • 1 pachet margarină
  • 1/2 cană sifon
  • 1/2 plic parf de copt
  • o linguriţă amoniu pentru prăjituri
  • coajă de lămâie (sau de portocală)
  • vanilie
  • făină cât cuprinde
  • apă minerală sau sifon

 

Mod de preparare:

Din toate cele de mai sus pregăteşti un aluat care nu trebuie să se lipească de mâini. Dacă pregătesc cornuleţe fac un sul din aluat pe care împart în mai multe părţi.

Din fiecare parte fac o turtită pe care o împart în opt triunghiuri. In fiecare triunghi pun rahat sau nuci. Din 10 turtiţe ies 80 de cornuleţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.