Cornulete fragede cu bors

Printeaza

Cornulete fragede cu bors din: bors, ulei, drojdie, sare, lamaie, nuci, faina, zahar.

Ingrediente:Cornulete fragede cu bors

  • o cană borş
  • 2 căni ulei
  • 1 cubuleţ de drojdie
  • sare
  • coajă lămâie
  • 1 cană nuci măcinate
  • făină
  • zahar

 

Mod de preparare:

Se face un aluat mai tare, care include şi nuca măcinată, apoi se întinde o foaie, se taie pătrate, care se umplu cu gem amestecat cu nucă sau rahat.

Se coc la foc potrivit, circa 30 minute.

Datorită drojdiei, cornuleţele cresc la copt, aşa că se lasă puţin spaţiu între ele când sunt puse în tavă.

Colţul trebuie să fie aşezat pe tavă, ca să nu se desfacă la copt.

După ce s-au răcit puţin, cornuleţele se pudrează cu zahăr pudră şi vanilie.

 

 

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Cornulete cu branza feta

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat:  300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică   Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]

Cornulete cu nuci si gem

Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci   Mod de preparare: Pentru aluat, se […]

 

Cornulete simple si gustoase

Cornulete simple si gustoase din: faina, bors, ulei, drojdie, zahar, gem. Ingrediente: 500 g făină 125 ml borş 250 ml ulei un cub drojdie proaspătă o linguriţă zahăr gem, după gust  zahăr pudră, pentru servit un praf sare   Mod de preparare: Se amestecă drojdia cu zahărul şi apoi se adaugă uleiul şi borşul. Se […]

Cornulete sarate cu crema de branza

Cornulete sarate cu crema de branza

Cornulete sarate cu crema de branza din: faina, drojdie, ulei, lapte, zahar, oua, sare, sunca, crema de branza. Ingrediente: 800 g făină 30 g drojdie proaspătă 300 ml lapte 3 linguri ulei 1 praf sare 1 linguriţă zahăr 4 ouă 300 g şuncă 2 cutii cremă de brânză   Mod de preparare: Dizolvi drojdia în laptele […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cornulete fragede cu bors

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.