Cornulete cu nuci si gem

Printeaza

Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 150 ml ulei
  • 2 ouă
  • un plic praf de copt
  • 4 linguri apă rece
  • un praf sare
  • o lingură zahăr

Pentru umplutură:

  • 350 g gem
  • 50 g nuci

 

Mod de preparare:

Cornulete cu nuci si gem: Pentru aluat, se amestecă ingredientele până se obţine o cocă potrivit de tare.

Nucile se măruntesc şi se amestecă bine cu gemul.

Aluatul se întinde pe masa presărată cu făină. Se taie cu un cuţit sau cu un dispozitiv cu rotită. Se repartizează gemul, se rulează, se aşază în tava uşor unsă şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Pui cu Fasole Neagră și Porumb

Pui cu Fasole Neagră și Porumb – un preparat delicios și nutritiv, perfect pentru o cină rapidă și sănătoasă. Această rețetă combină proteinele slabe din pieptul de pui cu fibrele și proteinele din fasolea neagră, adăugând dulceață naturală din porumb. Este un fel de mâncare echilibrat și plin de arome, care va satisface întreaga familie. […]

Japanese Whisky

Japanese Whisky: Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Această Băutură Inspirată de Scoția – Japanese Whisky este o băutură deosebită care a captivat lumea iubitorilor de whisky prin calitatea și rafinamentul său. Inspirat de tradițiile scoțiene, Japanese Whisky este produs din malt de orz sau alte cereale și se concentrează pe un proces de distilare […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.