Cornulete cu peltea de coacaze

Printeaza

Cornulete cu peltea de coacaze din: faina, unt, lapte, zahar, drojdie, sare, peltea.

Ingrediente:

  • 100 g faină
  • 50 g unt
  • lapte
  • 1/2 linguriţă zahăr pudră vanilat
  • 10 g drojdie
  • sare
  • 1 lingură peltea de coacăze

 

 

Mod de preparare Cornulete cu peltea de coacaze:

Din făină, unt, zahăr, sare şi drojdia înmuiată în puţin lapte se prepară un aluat de o consistenţă mai moale.

Se întinde, se taie bucăţi pătrate, se umplu cu pelteaua, se rulează, apoi li se dă forma de cornuri.

Se coc la foc potrivit. După ce s-au copt, se dau calde prin zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.