Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci Mod de preparare: Pentru aluat, se […]
Cornulete savuroase cu nuca
PrinteazaCornulete savuroase cu nuca din: faina, zahar, nuca, ulei, apa.
Ingrediente:
- 6 căni de făină
- 1/2 cană zahăr
- 7 linguri nucă măcinată
- 100 ml ulei + 100 ml apă (se dau un clocot şi se răcesc)
- 1 linguriţă esenţă vanilie sau migdale
Mod de preparare:
Se amestecă bine uleiul şi apa, zahărul, nucile şi făina, adăugată puţin câte puţin.
Se mai adaugă o linguriţă esenţă de vanilie sau migdale.
Se fac cornuleţe care se pun la cuptor într-o tavă unsă cu ulei, până când se rumenesc.
Pofta buna!
Nuci pecan cu sos de soia si ghimbir
Nuci pecan cu sos de soia si ghimbir din: nuci pecan, unt, sos de soia, ghimbir. Tipuri de nuci: Există o varietate de nuci disponibile în întreaga lume, dar cele mai populare sunt nucile de caju, migdalele, nucile pecan, nucile braziliene, fisticul, nucile de macadamia și nucile englezești. Valoare nutrițională: Nucile sunt bogate în grăsimi […]
Cornulete cu crema de branza din: unt, crema de branza, faina, zahar, gem. Ingrediente: 100 g unt o cutie crema de branza 150 g faina 100 g zahăr gem, după gust zahar pudră Mod de preparare: Se amestecă untul cu crema de brânză la viteză medie până se obtine un amestec spumos. Se adaugă zahărul […]
Pofta buna!