Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]
Cornulete simple si gustoase
PrinteazaCornulete simple si gustoase din: faina, bors, ulei, drojdie, zahar, gem.
- 500 g făină
- 125 ml borş
- 250 ml ulei
- un cub drojdie proaspătă
- o linguriţă zahăr
- gem, după gust
- zahăr pudră, pentru servit
- un praf sare
Mod de preparare:
Se amestecă drojdia cu zahărul şi apoi se adaugă uleiul şi borşul.
Se amestecă, se pune sarea şi apoi, treptat, făina.
Aluatul se lasă să se odihnească 30 de minute.
Se întinde aluatul, se taie triunghiuri sau pătrate, se pune câte o linguriţă de gem, se rulează şi se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.
Se servesc presărate cu zahăr pudră.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Cornulete cu nuci si gem
Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci Mod de preparare: Pentru aluat, se […]
Pofta buna!