The Dalmore 62 Year Old: Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Acest Whisky Deosebit – The Dalmore 62 Year Old este unul dintre cele mai exclusiviste și scumpe whisky-uri din lume. Renumit pentru raritatea sa și pentru complexitatea profilului său aromatic, acest whisky reprezintă apogeul măiestriei distilatorilor de la Dalmore. Istoria The Dalmore 62 Year […]
Cornulete cu umplutură de nuca
PrinteazaCornulete cu umplutură de nuca din: margarina, faina, otet, apa, lapte, nuci, zahar vanilinat, galbenus.
Ingrediente:
aluat:
- 250 g margarina
- 300 g faina
- 1 lingura otet
- 6 linguri apa
umplutura:
- 230 ml lapte
- 200 g nuci fin macinate
- 1 plic zahar vanilinat
- 250 g zahar
- 1 galbenus
Mod de preparare:
Freci spumă margarina, apoi adaugi făina şi oţetul diluat în apă. Omogenizezi şi frămânţi puţin aluatul.
îl modelezi în formă de sferă, îl înveleşti în folie şi îl păstrezi până a doua zi în frigider. Fierbi în lapte nucile, zahărul şi zahărul vanili-nat, până obţii o pastă groasă.
Pe planşeta presărată cu făină, întinzi aluatul în strat subţire, de 2-3 mm. Tai cercuri pe care pui umplutură rece şi le rulezi, obţinând cornuleţe bine închise la capete.
Le aşezi în tavă, le ungi cu gălbenuş şi le coci la foc mediu, în cuptorul preîncălzit, timp de 20 de minute.
Cât sunt calde, le poţi presăra cu puţină scorţişoară.
Cornulete cu umplutură de nuca
Pofta buna!
Dulceata de Mure Fara Conservanti
Dulceata de Mure Fara Conservanti – o delicatesa naturala si sanatoasa, perfecta pentru a fi savurata pe paine prajita, in iaurt sau ca umplutura pentru prajituri. Aceasta reteta pastreaza gustul autentic al murelor, fara aditivi sau conservanti artificiali, oferind un produs natural si nutritiv. Ingrediente: 1 kg mure proaspete: Murele sunt bogate in antioxidanti, vitamina […]