Cornuri calde cu crenvursti si cascaval

Printeaza

Cornuri calde cu crenvursti si cascaval din: cornuri, crenvursti, cascaval, unt.

Ingrediente:Cornuri calde cu crenvursti si cascaval

  • 5 cornuri
  • 5 cremvurşti
  • 100 g caşcaval ras
  • 50 g unt topit (o lingură)

 

Mod de preparare:

Se taie capetele cornurilor, se scobesc de miez; se aşează în fiecare com câte un crenvurşt fiert şi jupuit de pieliţă, se presară caşcaval ras, se stropesc cu unt, se aşează în tavă şi se dau la cuptor pentru zece minute.

Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.