Cornuri calde

Printeaza

Cornuri calde din: cornuri simple, crenvursti, cascaval si unt.

Ingrediente:Cornuri_calde

  • 8 cornuri simple
  • 8 crenvursti
  • 8 linguri cascaval ras
  • 100 g unt topit

 

Mod de preparare:

In apă clocotită se pun crenvurştii să fiarbă 3 minute şi apoi se scot şi se scurg. Se taie crenvurştii rondele. Untul se topeşte la foc mic într-o tigaie care se lasă pe aragaz, la cald.

Cornurile se taie pe mijloc dintr-un capăt în altul, apoi în fiecare se pune câte o lingură de caşcaval ras şi un crenvurst tăiat rondele.

Se ung cornurile cu unt topit şi se dau la cuptor 10 minute. După ce caşcavalul s-a topit uşor, se scot corpurile şi se servesc calde.

Cornuri calde

Cornuri_calde

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa-mi pastrezi si mie 2 cornuri, acum vin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.