Cornuri calde
PrinteazaCornuri calde din: cornuri simple, crenvursti, cascaval si unt.
- 8 cornuri simple
- 8 crenvursti
- 8 linguri cascaval ras
- 100 g unt topit
Mod de preparare:
In apă clocotită se pun crenvurştii să fiarbă 3 minute şi apoi se scot şi se scurg. Se taie crenvurştii rondele. Untul se topeşte la foc mic într-o tigaie care se lasă pe aragaz, la cald.
Cornurile se taie pe mijloc dintr-un capăt în altul, apoi în fiecare se pune câte o lingură de caşcaval ras şi un crenvurst tăiat rondele.
Se ung cornurile cu unt topit şi se dau la cuptor 10 minute. După ce caşcavalul s-a topit uşor, se scot corpurile şi se servesc calde.
Cornuri calde
Pofta buna!
Sa-mi pastrezi si mie 2 cornuri, acum vin