Cornuri cu cascaval si sunca

Printeaza

Cornuri cu cascaval si sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 250 ml lapte cald
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • drojdie
  • sare

umplutură:

  • 300 g şuncă
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • ulei pentru încins

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele pen­tru aluat şi frămânţi bine. Laşi aluatul deopar­te şi pregăteşti umplutura. Toci felii şunca, razi caşcavalul şi le amesteci cu ouăle.

Intinzi aluatul, tai pătrate mai mari şi pui în fiecare pătrat, pe mijloc, câte o lingură din compoziţie, rulezi, ungi cornurile cu ou şi unt şi le dai la cuptor. Servesti cornurile calde.

 

Cornuri cu cascaval si sunca

Pofta buna!

 

 

 

Suc de Lămâie și Ghimbir

O băutură sănătoasă și revigorantă, apreciată pentru gustul său unic și beneficiile pentru sănătate. Combinând aciditatea lămâii cu picantul ușor al ghimbirului, această băutură este perfectă pentru a-ți stimula imunitatea, a susține digestia și a-ți oferi un boost de energie. Ideală pentru dimineți sau după-amiezi, sucul […]

Șprot Prăjit cu Lămâie și Usturoi

o rețetă simplă, dar plină de savoare, care evocă aromele mării și aduce un strop de prospețime în farfurie. Perfect pentru o masă rapidă, acest preparat combină textura crocantă a peștelui prăjit cu notele vibrante de citrice și usturoi, fiind ideal pentru orice moment al zilei. Se servește […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.