Cornuri columbiene cu brânză (Pandeyuca)
PrinteazaO reteta delicioasa de cornuri columbiene cu branza din: faina de manioc, branza de vaci, drojdie, ulei de masline extravirgin si sare.
- 200 g faină de manioc
- 250 g brânză de vaci sau cremă de brânză
- 1 linguriţă drojdie (pulbere)
- ulei de măsline extravirgin
- sare
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 200° C. Sfărâmă brânza scursă bine şi amestec-o cu faina şi cu drojdia. Frământă compoziţia până când obţii un aluat moale. Dacă este nevoie, adaugă puţină sare şi apă.
Taie bucăţele mici din aluat, întinde-le pe planşeta presărată cu faină în aşa fel încât să formezi mai multe suluri rotunjite la capete, apoi curbează-le în formă de U. Aşază cornurile pe o tavă unsă cu ulei şi coace-le 20 de minute. Serveste-le calde.
Cornuri columbiene cu brânză
Pofta buna!