Cornuri cu branză telemea si chimen

Printeaza

Cornuri cu branză telemea si chimen

Ingrediente:Cornuri cu branză telemea si chimen

  • 200 g unt (în lipsă, margarină)
  • 200 g brînză telemea
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 12 cornuri drepte

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu brînza, se adaugă chimen şi se amestecă bine.

Se taie colţurile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu brînza şi se aşază pe o tavă unsă cu unt.

Peste fiecare corn se pune cîte o bucăţică mică de unt şi se dau la cuptor pentru 10–15 minute.

Se servesc imediat, fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.