Cornuri cu carnati

Printeaza

Cornuri cu carnati din: aluat, carnati, cascaval, suc de rosii.

Ingrediente:Cornuri cu carnati

  • un pachet aluat decongelat de foitaj
  • 300 g cârnaţi de curcan sau pui
  • 50 g caşcaval ras
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Aluatul se pune pe masa presărată cu un praf de făină şi se întinde cu sucitorul. Se taie pătrate mai mici sau mai mari, în funcţie de mărimea cârnaţilor.

Pe fiecare pătrat se aşază un cârnăcior şi se rulează pe diagonală formând un con. Se ung la capătul rămas liber cu suc de roşii şi se coc.

Se servesc presărate cu caşcaval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.