Cornuri cu crenvursti

Printeaza

O reteta de cornuri cu crenvursti din: lapte, ulei, faina, oua, zahar, drojdie, sare si crenvursti.

Ingrediente:Cornuri cu crenvursti

  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 1 ceşcuţă cu ulei
  • 2 căni cu făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri zahăr
  • drojdie cât o nucă
  • 1 praf de sare

Umplutura:

  • 8- 10 crenvursti

 

Mod de preparare:

Din drojdie, o lin­gură de făină, puţin zahăr şi 3-4 linguri de apă caldă faci o maia pe care o laşi să crească. O amesteci apoi cu celelalte ingrediente pentru aluat, îl frămânţi bine şi-l laşi la dospit 40 de minute.

Fierbi 5 minute crenvurştii, îi scoţi şi îi dai deo­parte. Intinzi aluatul într-un strat de 1 cm maximum grosime, tai pătrate cu cuţitul sau ruleta şi în fiecare pătrat aşezi în diagonală o jumătate de crenvurst.

Rulezi, aşezi fiecare cornuleţ în tava unsă cu ulei, dai peste fiecare cu ou bătut şi laşi să se coacă la foc potrivit 30 de minute. Sunt foarte buni ca aperitiv cald sau rece.

Cornuri cu crenvursti

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • cornuri cu crenvursti
  • cornulete cu crenvursti

1 comentariu

  1. Maine, la micul dejun o sa-mi fac niste cornuri cu crenvursti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.