Cornuri cu sunca, branza si dovlecei
PrinteazaCornuri cu sunca, branza si dovlecei din: cornuri, sunca, dovlecel, branza, oregano, ulei, sare, piper.
- 4 cornuri
- 4 felii sunca
- 1 dovlecel
- 200 g branza
- oregano
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli dovlecelul şi-l tai felii. încingi tigaia cu două linguri de ulei, iar când este fierbinte, pui feliile de dovlecel. Laşi câte două minute pe fiecare parte. Le dai deoparte pe şervete absorbante pentru eliminarea surplusului de grăsime. Presari sare şi piper.
Tai brânza felii, stropeşti cu restul de ulei şi presari oregano. Tai pe mijloc fiecare corn. Aşezi câteva felii de dovlecel, apoi o felie de şuncă şi, ia final, una de brânză. Pentru picnic, e bine să înveleşti cornurile în folie de plastic alimentară.
Cornuri cu sunca, branza si dovlecei
Pofta buna!