Cornuri cu sunca

Printeaza

Cornuri cu sunca din: faina, lapte, oua, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 500 g făină
  • 250 ml lapte călduţ
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 vârf cuţit de sare

Pentru umplutură:

  • 300 g şuncă
  •  200 g caşcaval
  • 1 ou pentru uns cornurile
  • 1 lingură unt pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Din toate ingredientele frămânţi un aluat potrivit de tare, pe care-l laşi la crescut cel puţin o jumătate de oră.

Şunca o tai fâşii, iar caşcavalul îl dai pe răzătoarea mare.

După ce a crescut aluatul, iei câte o bucată, o întinzi cu sucitorul, apoi adaugi caşcaval şi şuncă. Rulezi şi apoi ungi cu ou bătut.

Procedezi la fel cu restul ingredientelor.

Le aşezi într-o tavă unsă cu unt, apoi le introduci la cuptor şi le laşi până devin aurii.

Le ungi cu puţin ulei cât sunt calde şi le serveşti.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.