Cornuri cu telemea si sunca

Printeaza

Cornuri cu telemea si sunca din: aluat foitaj, ou, telemea, nuci, sunca.

Ingrediente:Cornuri_cu_telemea_si_sunca

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1 ou
  • 300 g telemea
  • 200 g nuci
  • 250 g sunca feliata (optional)

 

Mod de preparare:

Lasi foitajul la decongelat. Razi telemeaua si o amesteci cu oul batut. intinzi foitajul si il tai in patrate micai (cat sa formezi cornulete).

Nuca o poti da prin masina de tocat sau o pui intr-un prosop de bucataie si o zdrobesti.

Pe fiecare patrat de aluat pui cate o lingura de telemea si, daca vrei, asezi si cate o felie de sunca si formezi cornulete.

Le asezi intr-o tava in care ai pus hartie de copt, presari nuca si dai la cuptorul preincalzit la foc mediu, timp de 20-25 de minute.

Cornuri cu telemea si sunca

Cornuri_cu_telemea_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.