Cornuri cu crema de vanilie din: pachet de aluat foitaj, zahar, lapte, vanilie. Ingrediente: un pachet de aluat foitaj 120 g zahăr pudră 750 ml lapte 6 gălbenusuri o păstaie vanilie Mod de preparare: Aluatul se întinde cât mai subtire pe masa de lucru, apoi se decu-pează fâşii care se înfăşoară pe forme de bete […]
Cornuri umplute cu carne
PrinteazaCornuri umplute cu carne din: cornuri, carne de pasare, salata verde.
Ingrediente:
- 2 cornuri mici
- 2 linguri carne de pasăre fiartă si tocată
- 2-3 frunze de salată verde
Mod de preparare:
Se taie cornurile in două, în lăţime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasăre fiartă şi se garnisesc cu salata verde, spălată şi tăiată mărunt.
Pofta buna!
Cornuri umplute cu sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins Mod de preparare: Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi bine. Laşi […]
Cornuri pufoase cu sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte (cald) 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins Mod de preparare: Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi bine. Laşi […]
Cornuri cu mac si curmale din: faina, unt, zahar, smantana, mac, curmale, lapte. Ingrediente: 400 g făină 200 g unt 200 ml smântână sare zahăr pudră Pentru umplutură: 50 g mac 100 g curmale 1 ceaşcă lapte Mod de preparare: Pune macul la înmuiat în lapte şi curmalele în apă. Pune făina într-un vas […]