Cornuri umplute cu cascaval si sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins Mod de preparare: Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi […]
Cornuri umplute cu peste
PrinteazaCornuri umplute cu peste din: cornuri, peste, unt, lapte.
Ingrediente:
- 2 cornuri mici
- 100 g carne de peşte alb fiartă
- 5 g unt
- 3 linguri lapte
Mod de preparare:
Se taie cornurile în doua, în lăţime, se scobeşte o parte din miez şi se stropesc cu lapte.
Partea scobită se unge cu unt şi se umple cu carnea de peşte fiartă şi tocată.
Se pun cornurile la cuptor într-o tăviţă şi se lasă 5-10 minute la un foc iute pana încep să se rumenească pe margini.
Se servesc calde.
Pofta buna!
a de vanilie din: pachet de aluat foitaj, zahar, lapte, vanilie. Ingrediente: un pachet de aluat foitaj 120 g zahăr pudră 750 ml lapte 6 gălbenusuri o păstaie vanilie Mod de preparare: Aluatul se întinde cât mai subtire pe masa de lucru, apoi se decu-pează fâşii care se înfăşoară pe forme de bete […]
Cornuri umplute cu sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins Mod de preparare: Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi bine. Laşi […]