Cornuri umplute cu peste

Printeaza

Cornuri umplute cu peste din: cornuri, peste, unt, lapte.

 

Ingrediente:

  • 2 cornuri mici
  • 100 g carne de peşte alb fiartă
  • 5 g unt
  • 3 linguri lapte

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie cornurile în doua, în lăţime, se scobeşte o parte din miez şi se stropesc cu lapte.

Partea sco­bită se unge cu unt şi se umple cu carnea de peşte fiartă şi tocată.

Se pun cornurile la cuptor într-o tăviţă şi se lasă 5-10 minute la un foc iute pana încep să se rumenească pe margini.

Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

Cornuri umplute cu cascaval si sunca

Cornuri umplute cu cascaval si sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins   Mod de preparare: Amesteci ingredientele pen­tru aluat şi frămânţi […]

Cornuri cu crema de vanilie

a de vanilie din: pachet de aluat foitaj, zahar, lapte, vanilie. Ingrediente: un pachet de aluat foitaj 120 g zahăr pudră 750 ml lapte 6 gălbenusuri o păstaie vanilie   Mod de preparare: Aluatul se întinde cât mai subtire pe masa de lucru, apoi se decu-pează fâşii care se înfăşoară pe forme de bete […]

Cornuri umplute cu sunca

Cornuri umplute cu sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei.   Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins   Mod de preparare: Amesteci ingredientele pen­tru aluat şi frămânţi bine. Laşi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.