Cornuri umplute cu crema de branza din: faina, lapte, unt, zahar, sare, crema de branza. Ingrediente: 250 g faina 120 ml lapte cald unt nesărat 45 g zahăr 1/2 lingurită sare Pentru umplutură: un plic zahar vanilat 100 g crema de branza 25 g zahar Pentru copt: un galbenus o lingura lapte Pentru servit: zahăr […]
Cornuri umplute cu sunca
PrinteazaCornuri umplute cu sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei.
- 500 g făină
- 250 ml lapte cald
- 1 ou
- 100 g unt
- drojdie
- sare
Pentru umplutură:
- 300 g şuncă
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- ulei pentru încins
Mod de preparare:
Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi bine.
Laşi aluatul deoparte şi pregăteşti umplutura.
Toci felii şunca, razi caşcavalul şi le amesteci cu ouăle.
Intinzi aluatul, tai pătrate mai mari şi pui în fiecare pătrat, pe mijloc, câte o lingură din compoziţie, rulezi, ungi cornurile cu ou şi unt şi le dai la cuptor.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Cornuri umplute cu urda si marar
Cornuri umplute cu urda si marar din: cornuri, urda, marar. Ingrediente: 2 cornuri 2 linguri urdă mărar verde Mod de preparare: Se taie cornurile în două, în lungime, se scobesc de o parte din miez şi se umplu cu urda dulce amestecată cu mărarul verde tocat. Pofta buna!
Cornuri umplute cu cascaval si sunca
Cornuri umplute cu cascaval si sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte cald 1 ou 100 g unt drojdie sare Pentru umplutură: 300 g şuncă 200 g caşcaval 2 ouă ulei pentru încins Mod de preparare: Amesteci ingredientele pentru aluat şi frămânţi […]
Pofta buna!