Cum să Prepari Ciorbă de Miel cu Borș și Legume – Rețetă Tradițională Românească din: carne de miel, apa, bors, patrunjel, pastarnac, ceapa, ardei, rosii, leustean, sare, piper, boia, dafin, ulei. Combinația de miel, legume proaspete și borș acru creează un echilibru de gusturi ce aduce aminte de autenticitatea bucătăriei românești tradiționale. Această rețetă îți […]
Coroana delicioasa
PrinteazaCoroana delicioasa din: fileu de porc, patrunjel, menta, sare, piper, curry, faina, ulei, apa si amandine rase.
Ingrediente:
- 700 g fileu de porc proaspăt
- o mână de pătrunjel
- câteva frunze de mentă
- sare
- piper
- o linguriţă de curry
- două linguriţe cu făină
- o ceaşcă de ulei
- un pahar cu apă
- o lingură cu amandine rase
Mod de preparare:
Coroana delicioasa: Tocaţi carnea de porc potrivit de mare, împreună cu frunzele de mentă, pătrunjelul, apoi puneţi sare şi piper după gust.
Adăugaţi în tocătura respectivă linguriţa de curry şi amandinele. Omogenizaţi compoziţia, împărţiţi-o în porţii potrivite, de mărimea unei nuci.
Daţi-le prin făină şi prăjiţi-le în ulei fierbinte. Când sunt frumos rumenite pe toate feţele, stropiţi-le cu apă, acoperiţi vasul şi lăsaţi-l la foc mic să fiarbă încet cam 15 minute.
Preparatul se serveşte fierbinte cu garnitură de orez fiert.
Pofta buna!
Miel Glazurat cu Miere și Muștar
Miel Glazurat cu Miere și Muștar din: pulpa, miere, mustar, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, ulei. Este o rețetă plină de savoare, care transformă carnea de miel într-o delicatesă rafinată și aromată. Aceasta combinație de miere dulce și muștar picant creează un echilibru perfect de gusturi, făcând din acest fel de mâncare alegerea ideală pentru […]