Coronita de ciocolata

Printeaza

 

O reteta de licioasa de coronita de ciocolata din: iaurt, oua, faina, zahar, ulei, praf de copt, cacao, zahar vanilat, unt si esenta de migdale.Coronita de ciocolata

Ingrediente:

  • 1 pahar cu iaurt
  • 3 ouă
  • 250 g făină
  • 200 g zahăr
  • 50 ml ulei
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 linguriţă coajă rasă de portocală
  • 1 linguriţă unt
  • 1 praf de sare
  • 300 g ciocolată neagră mena

 

Ingrediente cremă:

  • 250 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • esenţă migdale

 

Mod de preparare:

Baţi ouăie şi zahă­rul cu mixerul până devin spu­moase şi se albesc. Adaugi uleiul, iaurtul , coaja de portocală, zahărul vanilat, cacaua, sarea şi omogeni­zezi.

Pui făina şi praful de copt şi amesteci bine. Torni compoziţia obţinută într-o tavă rotundă , unsă cu unt şi pudrată cu făină şi dai la cuptor. Tai în două colorant alimentar verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.