Costita afumata cu varza acra

Printeaza

1 căpăţână de varză acră o punem în apă rece timp de 2 ore. O scoatem din apă şi o tăiem mărunt.

Tăiem felii 1/2 kg costiţă afumată. Intr-o cratiţă punem alternativ un rând de varză şi unul de costiţă.

Turnăm o cană cu apă, punem 10-15 boabe de piper, 1 lingură untură de porc şi punem varza la cuptor, la foc mic. Lăsăm 2 ore la foc mic, cu capac. Se serveşte caldă.

 

Costita afumata cu varza acra

Costita afumata cu varza acra

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.