Costita de berbec la cuptor

Printeaza

Costita de berbec la cuptor din: coasta de berbec, usturoi, ulei, unt, boia, cimbru, sare, legume.

Ingrediente:

  • 1,5 kg coastă de berbec
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • 1 lingură cu unt
  • boia de ardei
  • cimbru
  • legume fierte

 

Mod de preparare Costita de berbec la cuptor:

Costiţa, curăţată de pieliţe şi oasele mici, se ţine în apă cu oţet, se şterge cu un prosop curat si se unge cu unt, boia de ardei şi sare.

Aşezaţi-o într-o tavă eu apă caldă şi mult usturoi tocat. Frigeţi-o la foc mare 30 min, întoarceţi-o, condimentaţi cu cimbru şi frigeti inca 45 min.

Serviţi friptura fierbinte, cu salată de sezon şi legume fierte, cu pâine proaspătă şi vin alb alături.

 

Pogfta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.