Costita cu rosii la cuptor

Printeaza

Costita cu rosii la cuptor din: rosii, costita afumata, margarina, unt, paturnjel, sare, piper.
Costita cu rosii la cuptor

Ingrediente:

  • 1 şi 1/2 kg roşii
  • 500 g costiţă afumată
  • 100 g margarină
  • 50 unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, le tai rondele mai groase şi le laşi să se scurgă. Tai felii costiţa şi aşezi într-un vas uns cu unt un strat de roşii, unul de costiţă până termini cu unul de roşii.

Peste fiecare strat de roşii pui câteva cuburi de margarină şi la sfârşit presari pesmet şi dai totul la cuptor pentru 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.