Costita de porc cu vin

Printeaza

Costita de porc cu vin din: carne de porc, vin, ulei vegetal, mujdei, sare, piper.

Ingrediente:Costita de porc cu vin

  • 700 g costite de porc
  • 1-2 linguri de vin
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 2-3 linguri de mujdei
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Îndepărtaţi grăsimea în plus de pe costiţe, tăiaţi transversal fibrelor cîte un cotlet cu os pentru o porţie. Curăţaţi osul de pelicule şi carne. O parte din os tăiaţi-o.

Bateţi cotletul, stropiţi-l cu vin alb sec, cu ulei vegetal şi lăsaţi pentru 20-30 minute. Prăjiţi pe grătar uns cu slănină afumată şi încins, pe ambele părţi; costita se presară cu sare si piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.