Salată de Ridiche Neagră cu Morcov și Mere: Rețeta Ideală pentru o Alimentație Sănătoasă – este o combinație delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a-ți îmbunătăți dieta zilnică. Această salată aduce un echilibru perfect între prospețimea și crocanța legumelor și dulceața naturală a merelor, fiind ideală pentru orice masă a zilei. Ridichea neagră este cunoscută pentru […]
Costita cu napi si ghimbir
PrinteazaCostita cu napi si ghimbir din: costiţă, ceapă verde chinezească, napi, rădăcină de ghimbir, sare, boabe piper chinezesc, glutanat de sodiu, piper măcinat, vin.
Ingrediente:
- 500 g costiţă
- 2 linguri ceapă verde chinezeasca
- 250 g napi
- 1 linguriţă rădăcină de ghimbir
- 1 linguriţă sare
- 10 boabe piper chinezesc
- 1 linguriţă glutanat de sodiu
- puţin piper măcinat
- 1 lingură vin
- Mod de preparare:
Mod de preparare:
Costita cu napi si ghimbir: Costiţa se taie bucăţi şi se pune într-o oală de aluminiu, napii se taie în bucăţi (de circa 3 x 1 x 0,5 centimetri), ceapa pe lungime şi ghimbirul felii. Se pune costiţa pe foc, adăugându-se două părţi apă rece (la una de costiţă).
lasă să dea în clocot, se înlătură spuma, se dă focul la mic şi se adaugă ceapa, ghimbirul, sarea, vinul, piperul măcinat şi boabele de piper. Se acoperă şi se lasă să fiarbă circa două ore.
lasă să dea în clocot feliile de nap, într-o altă oală, apoi se trece focul mic şi se lasă să fiarbă, până când sunt bine făcuţi. Se tăvălesc prin glutamat de sodiu şi se servesc, alături de costiţă.
Pofta buna!
Salată de Ridiche Neagră cu Morcov și Mere
Incoming search terms:
- mightyaaj