Costite cu legume la gratar

Printeaza

Costite cu legume la gratar

Costite cu legume la gratar

Ingrediente:

  • 2 ardei iuti
  • 30 g ghimbir
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g zahar brun
  • 150 ml bere blonda
  • 100 ml ketchup
  • 100 ml sos soia
  • piper
  • 1/2 legatura coriandru
  • 1,5 kg costite de porc
  • 1 vanata
  • 500 g ardei gras rosu si galben
  • sare

Preparare:

Crestati ardeiul iute, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l marunt. Pregatiti ghimbirul si usturoiul si dati-le pe razatoare.

Amestecati totul cu zahar, bere, ketchup, sos de soia si piper. Spalati coriandrul, apoi tocati-l marunt si incorporati-l in amestecul de mai sus.

Spalati costitele si uscati-le pe un servet de bucatarie. Puneti-le impreuna cu sosul marinat intr-o punga frigorifica si lasati-le la frigider peste noapte.

Pregatiti legumele si taiati-le felii, impachetati feliile de vinete, apoi condimentati-le. Scurgeti costitele si puneti-le pe gratar circa 40 de minute.

In ultimele 15 minute asezati si legume­le. Ornati cu rozmarin si rosii. Serviti alaturi de cartofi copti in folie.

Costite cu legume la gratar

Costite cu legume la gratar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac costitele de porc foarte mult. Merita sa incercati, daca n-ati facut-o deja.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.