Costițe de porc rumenite, cu lămâie, miere si cimbru
PrinteazaO reteta de costite de porc rumenite, cu lamaie, miere si cimbru din: miere, costite de porc cu oase, ceapa, morcovi, cimbru, sare de mare, piper negru, supa de pui si lamaie.
- 4 linguri de miere
- 1,5 kg de costiţede porc cu oase
- 2 cepe tăiate în jumătăți
- 2 morcovi tăiaţi bucăţi
- cimbru proapăt
- sare de mare
- piper negru
- 300 ml supă de pui
- 1 lamâie
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 150 de grade.De pe carnea de porc se scoate şoriciul. Apoi se taie și se condimentează cu, sare piper și cimbru şi se pune intr-o tavă. Se adaugă ceapa şi morcovii.Tava se acoperă cu şoriciul scos şi se dă la cuptor pentru 2 ore.
Dacă şoriciul este prea mic, tava se poate acoperi cu o folie de aluminiu. Intre timp se amestecă mierea cu sucul de la 1 lămâie. După 2 ore, se scoate carnea de la cuptor şi se unge cu mierea cu lămâie. Apoi se mai da la cuptor pentru încă 10 minute.
Când este gata, carnea se scoate pe un platou şi se acoperă cu o folie de aluminiu. In tava care a fost la cuptor se toarnă supa de pui şi se pune pe foc. Se amestecă bine iar cînd începe să se îngroaşe este gata. Carnea de porc se serveşte cu sos.
Costiţe de porc rumenite, cu lămâie, miere si cimbru
Poftă bună!
Ce bien arata costitele astea