Costite de miel in crusta de pesmet

Printeaza

Costite de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, mustar dijon, branza, cimbru, rozmarin, paine neagra, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:Costite de miel in crusta de pesmet

  • 6 coaste de miel
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 75 g brânză
  • 1 legatura mix de cimbru și rozmarin
  • 1 felie pâine neagră
  • piper
  • ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Uneti coastele cu mustar. Puneti branza pâine, ierburi și piper într-un procesor de alimente si procesati pana se omogenizeaza.

Presarati pesmetul aromat peste coastele de miel.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si frigeti pe ambele părți.

Transferati intr-o tava pe folie de aluminiu, dati apoi la cuptor la 180 ° C timp de 20-25 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rasol de piept de pui in sos de legume

Rasol de miel in crusta crocanta

Rasol de miel in crusta crocanta din: rasol de miel, morcovi, salote, vin, unt, mustar, sare, piper, paine, salote, usturoi, tarhon, cimbru, ulei, rosii, cimbru, fasole, verde, bacon. Ingrediente: 1 rasol de miel (1,6 – 2 kg) 2 morcovi 5 şalote 100 ml vin roşu 80 g unt 1 lingură de muştar sare şi piper […]

 

Pulpa de miel in crusta

Pulpa de miel in crusta

Pulpa de miel in crusta din: pulpa de miel fara os, firimituri de paine, unt, verdeturi de Provence, sare, piper, ceapa, supa de pui, cartofi, mar. Ingrediente: 1 pulpă de miel fără os (2-2,5 kg) 1 cană firimituri de păine moale (2 felii) 2 linguri unt topit 1/2 linguriţă verdeţuri de Provence un praf de […]

 

Coaste de miel in crusta

Coaste de miel in crusta cu rozmarin

Coaste de miel in crusta cu rozmarin din: coaste de miel, ulei, rozmarin, usturoi, ou, unt, pesmet, muştar, sare, piper. Ingrediente: 4 coaste de miel (4 x 350 g) 2 linguri cu ulei 2 fire de rozmarin 2 căţei de usturoi 1 gălbenuş 4 linguri cu unt topit 3-4 linguri cu pesmet 2 linguri cu […]

 

 

Pulpa de miel in crusta cu rozmarin si busuioc

Pulpa de miel in crusta cu rozmarin si busuioc din: pulpă miel, ulei, pătrunjel verde, cimbru verde, busuioc verde, rozmarin, usturoi, ceapa, morcov, lămâie, sare, piper, telina, vin rosu. Ingrediente: 1 pulpă miel 100 ml ulei 1 legătură pătrunjel verde 1 linguriţă cimbru verde 1 lingură busuioc verde 1 crenguţă rozmarin 6 căţei usturoi 1 ceapă 2 morcovi 1 lămâie sare […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.