Costite de miel cu sos picant

Printeaza

Costite de miel cu sos picant din: costite de miel, sare, piper, rosii, miere, usturoi, ardei iute, piper boabe si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg costite de miel
  • sare
  • piper

sosul:

  • 4 rosii mari
  • 1 lingura miere
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Costite de miel cu sos picant: Tăiaţi costiţele în bucăţi potrivite, condimentaţi- le cu sare şi piper şi puneti-le pe un grătar încins, întoarceţi-le după ce s-au rumenit pe o parte.

Lângă costiţe puneţi usturoiul, ardeiul iute şi roşiile, ca să se coacă şi ele. întoarceţi-le din când în când pentru a se coace uniform.

Când legumele s-au înmuiat, luaţi-le de pe grătar, curătaţi-le de coajă şi mărunţiţi-le într-un blender, adăugând mierea, sare, dacă este necesar şi piperul boabe.

Cu acest sos ungeţi costiţele fripte şi mai lăsaţi-le pe grătar, la foc mic, până când sosul este absorbit de carne.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.